Hopp til hovedinnhold

Bygg-service AS

Bygg-Service AS har stått som et pålitelig navn innen bygg- og håndverkstjenester i Sola siden etableringen i 1964. Gjennom årene har de bygget opp et rykte som et solid og seriøst byggefirma som prioriterer høy kvalitet i alle sine prosjekter. Med en omfattende kompetanse gjennom hele organisasjonen, gir Bygg-Service AS kundene den tryggheten og kvaliteten de forventer.

Om oss

Firmaet har dyktige fagfolk på byggeplassene, og deres tømmermenn, mange med betydelig erfaring, utgjør en viktig del av teamet. Med byggmesterpapirer og sentralgodkjenning har de de nødvendige kvalifikasjonene for å levere pålitelige tjenester. Bygg-Service AS har også et eget byggevareutsalg, Byggtorget Sola, som gir kundene tilgang til nødvendige materialer og utstyr.

Bygg-Service AS setter kvalitet foran vekst og tar aldri på seg flere oppdrag enn de kan gjennomføre på en forsvarlig måte. Deres mål er å bli oppfattet som en av de beste aktørene i bransjen, og de legger vekt på godt gjennomførte byggeprosjekter og fornøyde kunder som den beste formen for markedsføring.

Firmaet har også en egen produksjonsavdeling for byggesett og spesialprodukter, som ytterligere styrker deres evne til å tilby skreddersydde løsninger for kundene. Ved å velge Bygg-Service AS som leverandør, kan du være sikker på at de vil gjøre alt i sin makt for at du blir 100% fornøyd med det endelige resultatet.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?