Hopp til hovedinnhold

Bergstaden Bygg AS

Bergstaden Bygg AS ble startet i Ålen 1 mai 2012, og vi er stolte av å kunne levere kvalitetshus fra Systemhus. Vi er håndverkere med lidenskap om at du som kunde skal få dine ønsker og drømmer oppfylt. Vi kan hjelpe deg med rehabilitering, våtrom, nybygg, tilbygg og hyttebygging.

Om oss

Vi består i dag av 1 bygg ingeniør, 2 fagskoleingeniører, 3 byggmestre, 15 tømrere, 1 hjelpearbeidere. Lærling/lærlinger er med oss til enhver tid. Totalt 28 fast ansatte pr dags dato. Opplæring av nye håndverkere er også i fokus, så vi har til enhver tid lærling i bedriften. I juni 2022 startet vi en ny avdeling i Trondheim.

 

Hva vi gjør

Rehabilitering

Vi utfører riving og gjenoppbygger etter ny krav og kundens ønsker. Forsikringsjobber som flomskader ,vannskader og brannskader er noe av det vi jobber med og vi gir deg pris på det meste.

Riving og rehabilitering av hus er tjenester vi tilbyr våre kunder i Rørosregionen. Vedlikehold, riving og rehabilitering av hus er kjerneområder for oss.

Utsatt rehabilitering av hus kan fort bli dyrt. Derfor kan det av og til være smartere med riving enn rehabilitering. Andre ganger er det smartere med rehabilitering enn riving. Derfor ønsker vi å være ledende innen byggetjenestene riving og rehabilitering i Rørosregionen. I tillegg ønsker vi også å være ledende på oppføring av nybygg, påbygg og tilbygg.

Våtrom

Våtrom er noe av det mest krevende når det kommer til rehabilitering. Det er mange hensyn å ta i forhold til materialvalg og utnyttelse av tilgjengelig areal. Blir jobben ikke gjort ordentlig risikerer man alvorlige fuktskader og verditap på huset. 

Ved å bruke Bergstaden Bygg kan du være sikker på at arbeidet blir utført etter alle krav og forskrifter. Vi er sertifisert etter byggebransjens våtromsnorm og har faglærte medarbeidere med lang erfaring. Ta kontakt så kan vi hjelpe med ditt våtromsprosjekt i Rørosregionen.

Nybygg

Nybygg er et av våre fokusområder i Rørosregionen. Skal du oppføre et nybygg i Rørosregionen kan du kontakte oss Bergstaden Bygg AS ble startet i Ålen i mai 2012. Vi er 1 ingeniør 1 teknisk ingeniør ,1 byggmester og 12 glade tømrerer som har en lidenskap for at du som kunde skal få oppfylt byggedrømmen din.

Vi har en målsetning om å være en liten, men ledende entreprenør i oppføring av nybygg, tilbygg og rehabilitering av bygg. I løpet av de seneste år har vi vokst til å bli en liten, men solid aktør innen oppføring av nybygg. Vi har et voksende kundegrunnlag fra borettslag og bedrifter til private huseiere og offentlig sektor i Rørosregionen og omegn.

Tilbygg

Tilbygg av hus i Rørosregionen er et av våre fokusområder i tillegg til nybygg. Tilbygg av hus betyr at en ny bygningsdel plasseres oppå en allerede eksisterende bygningsdel. Tilbygg er definert som en utvidelse av bygningens grunnflate.

Tilbygg plasseres ved siden av eksisterende bolig. Tilbygg er forskjellig fra påbygg. Du må ha hjelp av fagfolk hvis tilbygget på boligen det søkes om, er over 50 kvadratmeter.

Vi ordner alt av søking og tegning for tilbygg og påbygg.

Hyttebygg

Hyttebygging i Rørosregionen er et av våre fokusområder.

Vi har en målsetning om å være en liten, men ledende entreprenør i hyttebygging. Enten det er snakk om nybygg, tilbygg eller påbygg av en hytte leverer vi alltid kvalitet i hver eneste skrue og hver eneste spiker.

I løpet av de seneste år har vi vokst til å bli en liten, men solid aktør innen hyttebygging. Vi har et voksende kundegrunnlag fra borettslag og bedrifter til private huseiere og offentlig sektor i Rørosregionen og omegn.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?