Hopp til hovedinnhold

Bekkjorden og Nysæther Bygg AS

Bekkjorden og Nysæther Bygg AS ble etablert i 1992. Med en bred kompetanse innen nybygg og rehabilitering av hus, hytter og næringsbygg, tilbyr selskapet helhetlige løsninger som strekker seg fra prosjektering til ferdigstillelse av bygg.

Om oss

Vi bygger boliger forankret i solid norsk håndverkstradisjon, og det legges vekt på å bygge boliger med høy kvalitet og varig verdi. Gjennom å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne løsninger, har Bekkjorden og Nysæther Bygg AS et sterkt fokus på å skape bygg med lavt energiforbruk og et optimalt inneklima. Dette bidrar ikke bare til bærekraftige og energieffektive løsninger, men også til et behagelig og helsefremmende miljø for beboerne. 

BN Bygg har også lang erfaring med bygging av høy standard hytter på fjellet.

Vi er forhandler av Systemhus, noe som gir deg tilgang til våre innholdsrike hus- og hyttekataloger. Har du egne idéer eller tegninger, hjelper vi deg også med dette. Vi har lang erfaring med bygging av skreddersydde eneboliger.

Skulle dere ønske en hustype eller hytte som ikke finnes i Systemkatalogen, tegner våre arkitekter huset slik dere vil ha det - eller vi bygger etter dine egne tegninger. Uansett blir prosjektet bygget på stedet av dyktige håndverkere som gir større muligheter for skreddersydde løsninger og de små detaljene detaljene som gjøre hus og hytter til noe spesielt.

Fokus på kvalitet og fleksibilitet gjør oss til et sikkert valg for vår kunder. Vi bygger hus og hytte i Hallingdal, Hol, Ål, Hemsedal, Gol, Nes, Flå, Sigda og Flesberg.

Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?