1 / 7

Enebolig og tomannsbolig - Symrevegen, Nærbø

Hyggelig tunløsning - To / tre soverom - Åpen stue- og kjøkkenløsning - Barnevennlig - Parkering i egen garasje

KOMPAKTE BOLIGER FOR FOLK FLEST

Symrevegen 5 er et hyggelig tun med seks godt utnyttede boliger sentralt i Nærbø. Beliggenheten er barnevennlig og rolig, like i nærheten av Bø skule. Gjennomtenkte planløsninger gir god bokvalitet. Elementer fra tradisjonell boligbygging med blant annet saltak glir harmonisk sammen med eksisterende bebyggelse. Her vil en liten familie trives. Boligene passer svært godt for en nyetablert familie. Men vi tror også at etablerte par som ønsker å flytte fra en stor til en mindre bolig vil finne seg godt til rette her.

ALT DU TRENGER – OG LITT TIL
Husene varierer i størrelse fra 102 til 148 kvm BRA. Alle har forskjellig planløsning. Boligene er løst med to eller tre soverom. Oppholdssonen i hvert av husene er et åpent, hyggelig allrom med kjøkken- og stuedel. Husene har to bad; ett i hver etasje. Det gir ekstra komfort og er utrolig praktisk for å få hverdagslogistikken til å gå opp. Et pluss for folk flest på Jæren er at hver bolig har egen garasje!

GLEDEN OVER Å EIE
Egen bolig. Egen enebolig. Boligdrømmen er sterk, og det å eie sin egen enebolig er liste topp hos mange unge. Og eldre! Her i Symrevegen er drømmen gjort mulig for seks familier. Boligene er løst nøkternt og arealeffektivt, og prisen er gunstig.

GODE MØTEPLASSER
Tunløsningen gir gode møteplasser. Du kan si god morgen til naboen på vei til jobb, eller slå av en prat i hagen om ettermiddagen. Man bor nær hverandre, samtidig er det mulig å trekke seg tilbake til sin private sone.

ALT DU TRENGER I NÆRHETEN
Det er kort vei til butikker og alle nødvendige servicetilbud. Like i nærheten ligger også Loen, Nærbø IL sin arena. Her skjer det alltid noe, kan vi lese på idrettslaget sin nettside: «Anlegget er åpent fra åtte om morgenen til elleve om kvelden nesten hver dag.» Loen er et møtested, et sted for trening og et sted for underholdning på kampdager.

Det er kort vei til tog og buss. Jærbanen har avgang i nord- og sørgående retning to ganger i timen. Nærbø har i overkant av 7.300 innbyggere, og er det største tettstedet i Hå kommune. Selv om det er et typisk landlig område, vokser det fram elementer av mer urbant liv her. Det bygges høyere og mer bymessig. Toget er sentralt for kommunikasjon nord- og sørover. RV44 ligger en kort kjøretur fra Nærbø sentrum. Samtidig skaper størrelsen på bygda nærhet. Man kjenner hverandre. Det kjennes trygt og godt.

FLOTTE BØ SKULE
Kortere vei til barneskolen er det nesten ikke mulig å få. Like borti gata ligger Bø skule, en flott ny barneskole som stod ferdig i 2016. Det er heller ikke lange veien til Nærbø Ungdomsskole.

TUN MED FLERE MØTEPLASSER
Husene danner tunløsning i forhold til hverandre. Dette gir møteplasser og kjekke kontaktpunkter. Enten det er et kjapt «God morgen!» eller man henter en kopp kaffe og løser noen verdensproblemer sammen. Lekeplassen er også en fin plass å møtes. Her kan de voksne slå av en prat mens ungene koser seg med sitt.

ENKELT, GREIT OG AKTIVT!
Her er alt du trenger av butikker og servicetilbud nært. Amfi Nærbø og Torgsenteret har nesten 30 butikker og andre virksomheter midt i Nærbø sentrum. Skoler og barnehager er innen gangavstand fra Symrevegen. Det er et stort og aktivt foreningsliv i kommunen, med hele spekteret av tilbud. Og hjertet i aktiviteten er Nærbø Idrettslag. I Loen idrettsarena drives fotball, ishockey, innebandy, curling, basketball, gladtrim, styrketrening – og ikke minst håndball. Herre A-laget er i norgestoppen, og hele Jæren trykker laget til sitt bryst. I Loen holder også et av regionens mest kjente og tradisjonsrike spisesteder til; Kafé Jærbuen. Spennende attraksjoner er Fugleparken og Vitengården/ Jærmuseet. Og det er kort vei til kysten, med milevis av rullestein- og sandstrender.

Standard

Boligene har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som gips, sparklet og malt med to strøk. På gulvene er det 3-stavs eikeparkett, matt hvitlakkert. De to baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og vinduer. Trappen leveres fra Hagen Trappestudio, type Fauna, og er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik. Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr innenfor en avtalt prisramme. Det leveres utvendig pipe og takgjennomføring klart for montering av vedovn om ønskelig. Ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I baderom leveres varmekabler.
Utvendig blir husene kledd med stående dobbelfalset kledning, behandlet med ett strøk grunning og ett mellomstrøk maling.
For øvrig henvises til detaljert prosjektbeskrivelse.

Priser

Bolig nr. 1
Pris nøkkelferdig bolig: kr. 4.400.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett- og malerleveranse): kr. 4.300.000,-

Se annonsen for bolig 1 på finn.no

Bolig nr. 2
Pris nøkkelferdig bolig: kr. 4.450.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett- og malerleveranse): kr. 4.350.000,-

Se annonsen for bolig 2 på finn.no

Bolig nr. 3
Pris nøkkelferdig bolig: kr. 4.300.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett- og malerleveranse): kr. 4.200.000,-

Se annonsen for bolig 3 på finn.no

Bolig nr. 4
Pris nøkkelferdig bolig: kr. 4.300.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett- og malerleveranse): kr. 4.200.000,-

Se annonsen for bolig 4 på finn.no

Bolig nr. 5
Pris nøkkelferdig bolig: kr. 4.450.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett- og malerleveranse): kr. 4.350.000,-

Se annonsen for bolig 5 på finn.no

Bolig nr. 6
Pris nøkkelferdig bolig: kr. 4.740.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett- og malerleveranse): kr. 4.620.000,-

Se annonsen for bolig 6 på finn.no

Fordeler med å kjøpe ny bolig fra Systemhus

Det finnes mange fordeler med å kjøpe et nytt hus i stedet for et gammelt.

Du bestemmer

Det beste av alt er at du selv kan være med å bestemme hvordan du vil ha ditt nye hjem. Soverom oppe eller nede, walk-in klesskapet du har drømt om, større bod, høyere under taket. Du kan gjøre de ønskelige justeringene, gjøre rommene mindre eller større, flytte vegger og dører der det er mulig og mye mer. Alt for at du skal bli meget fornøyd med ditt valg av ny bolig. Men i tillegg til denne klare fordelen finnes det andre argumenter for å velge nytt.

Økonomiske fordeler ved kjøpet

Man slipper hektiske budrunder og kan kjøpe i fred og ro fordi man kjøper til fast pris.
Ingen uforutsette kostnader. Alt avtales i forkant.
Omkostningene er lave - Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig.

Trygge hjem

Du får et trygt hjem med reklamasjonsrett. Boligen er i forskriftsmessig stand - og har minimum 5 års reklamasjonsrett. Sikker overtakelse i ordnede former. Standardiserte trygge kjøpekontrakt. I tillegg er det nye sikringsskap og andre elektriske installasjoner. Det er tatt større hensyn til barnesikring i nyere hus. Vinduer og dører kan også oppgraderes til innbruddssikre og huset kan selvsagt fås med alarm både for innbrudd og alarm om det er ønskelig.

Miljø- og energihensyn

I nye hus får man energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Nye hus er mye mer energisparende enn de som er en del år eldre. Systemhus har også gjennom mange år levert Friske Hjem som gjennom byggeprosessen og materialvalg tar hensyn til allergikere og astmatikere - en bedre hverdag for hele familien gjennom et godt inneklima. Våre nye hus har balansert ventilasjon og er bygget etter høye tekniske krav som gjør at man slipper trekk, har gode temperaturer året rundt og sparer på energikostnadene.

Mindre jobb og kostnader på vedlikehold

Alt er nytt. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Materialer har blitt mye bedre og gjennomprøvet i den senere tiden. Man kan også kjøpe vedlikeholdsfritt hvis man ønsker. Det er mange gode produkter man kan velge mellom for å få et stressfritt hushold.

Eksempler på andre fordeler

Du får et tidsriktig hjem. Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge.

Du får god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

Mest positivt av alt er kanskje følelsen av å flytte inn i et helt nytt hjem. Boligen som dere har bygget representerer din drøm, ikke noen andres. Et nytt hjem vil fylles med dine minner, dine farger og din stil. Det vil ta mye kortere tid å føle seg hjemme i et helt nytt hjem, enn om man flytter inn der noen har bodd tidligere og satt sitt preg.

Om Systemhus

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

Vi bygger fremtiden

er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på - Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse
byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien - Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil Systemhus informere deg om de
ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet - Det inngås trygge avtaler mellom Systemhusforhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. Enhver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Matrikkelinformasjon
Kommunenummer: 1119
Gårdsnummer: 26
Bruksnummer: 165

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.