1 / 3

Dyrnesvika - Fantastisk eneboligtomt helt i sjøkanten og med nydelig utsikt!

Beliggenhet

Går du med en drøm å bygge deg en ny enebolig?

Sjekk ut denne fantastiske tomten med nydelig beliggenhet helt i sjøkanten og med utsikt utover Gandsfjorden. Her bor du rolig og tilbaketrukket samtidig som du har kort avstand til Sandnes sentrum. Tomten ligger i enden av blindvei og er tilgrensende til et stort friareal.

Her kan du enten finne et hus i huskatalogen vår eller så kan arkitekten vår tegne en bolig helt etter deres ønsker og spesifikasjoner. Eksempelbildet i annonsen er en enebolig tegnet spesielt til denne tomten av arkitektfirmet Arkitekton AS. Denne boligen kan leveres nøkkelferdig og med god standard, til kr. 11.900.000,- (inkl. tomt).

Skulle ikke dette huset være helt hva du ser etter så har vi mange flere i katalogen vår. Du kan se alle kataloghusene våre her: https://www.systemhus.no/hus. Vi har også egne arkitekter som kan bistå deg om du heller ønsker planlegge en bolig helt etter egne behov og preferanser.

Ta kontakt om du synes dette ser interessant ut så kan vi sammen planlegge drømmeboligen din på tomten.

BO PÅ SOLSIDEN

Østsiden av Gandsfjorden er frodig og solrik, med en natur som gjerne kan minne litt om det vestlige Middelhavet. Kupert landskap med små viker og nes. Bratte fjell. Veien som slynger seg langs fjorden, med nye opplevelser rundt hver sving. Dyrnesvika ved Gandsfjorden er en vakker idyll med små brygger, strand og naust. Her har vi nå en fantastisk eneboligtomt for salg.

EN SJELDEN MULIGHET

Bare selg hytta på sørlandet! Den som bor her, trenger ikke hytte ved sjøen! Denne tomten er en fantastisk mulighet. Her bor du i strandkanten. Vestvendt beliggenhet gir deg sol helt til den går ned i vest.

SKOLER OG BARNEHAGER
Aspervika barneskole (1. -7. trinn) er nærmeste barneskole, 2,7 km fra boligen. Skolen har fått flere priser. Blant annet mottok skolen Dronning Sonjas skolepris i 2006, og har Kloke og glade som sitt slagord. Høyland ungdomsskole er nærmeste ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten, de to nærmeste er Sandtoppen naturbarnehage og Espira Taremareby.

AKTIV FRITID
Lang eller kort tur? Trening eller søndagstur med hele familien? Ta på turskoene og utforsk alle de flotte turmulighetene som finnes i nærområdet. Boligen ligger et lite stykke fra Gramstad, og her finnes det turmuligheter i alle retninger. Alle toppene i 7-nutsturen ligger i dette området. Ta turen opp til det flotte Kubbetjørnsområdet. Her er spennende stier på kryss og tvers, et supert terreng både for rekreasjon, Trening og turhygge med hele familien.

KORT VEI TIL SANDNES SENTRUM
Når man ønsker bymessige opplevelser, er Sandnes sentrum bare 5 km unna. Her finnes et stort utvalg butikker, restauranter og underholdnings- og kulturtilbud. Alt du kan ønske deg!

Beskaffenhet

Tomten er skrånende fra sør mot nord noe som gir gode muligheter for å bygge enebolig med sokkeletasje. Tomten ligger helt i sjøkanten og med nydelig utsikt utover Gandsfjorden. Det ligger stikk for vann og avløp klart til tomten.


Tomten kan bebygges med inntil 30 % BYA og maks tillatte byggehøyder (målt fra topp grunnmur) er 4,5 m gesimshøyde og 7,0 m mønehøyde.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.