1 / 7

Dyrnesvika - Fantastisk enebolig helt i sjøkanten og med nydelig utsikt!

PROSJEKTET / BOLIGEN

BO PÅ SOLSIDEN

Østsiden av Gandsfjorden er frodig og solrik, med en natur som mgjerne kan minne litt om det vestlige Middelhavet. Kupert landskap med små viker og nes. Bratte fjell. Veien som slynger seg langs fjorden, med nye opplevelser rundt hver sving. Dyrnesvika ved Gandsfjorden er en vakker idyll med små brygger, strand og naust. Her har vi nå en fantastisk prosjektert enebolig for salg.

EN SJELDEN MULIGHET

Bare selg hytta på sørlandet! Den som bor her, trenger ikke hytte ved sjøen! Dette huset er en fantastisk mulighet. Her bor du i strandkanten. Vestvendt beliggenhet gir deg sol helt til den går ned i vest.

IKKE A4

Vi har kalt denne eneboligen A1, men det er absolutt ikke en A4-løsning! Her er spennende vinkler og arkitektur som gir boglede. Både inne og ute. Oppholdsrommene er lagt i front mot fjorden, og fra alle etasjene vil man oppleve nærheten til sjøen. Enebolig A1 har en løsning som gir mulighet for at hver generasjon kan få sin etasje. I underetasjen kan foreldrene ha sin private sone. Her er soverom, bad og walk-in garderobe. Og utsikt... Hagestuen må man nok regne med å dele med kidsa, samtidig er det fint å trekke ned hit om kvelden mensungene disponerer loftstuen. Hovedetasjen har et lyst og luftig allrom med kjøkken og stue. I denne etasjen er det også bad og et soverom. Trenger man ikke så mange soverom, er dette et godt kontor eller hobbyrom. Eller gjesterom når man har overnattingsbesøk. I andre etasje er det to store soverom, loftstue og takterrasse. Her vil ungene trives!

EKSKLUSIV UTFØRELSE

Huset har en gjennomført flott utførelse. Her er spennende vinkler og takløsning sammen med store glassflater. Utvendig blir det kledd med stående sort royalimpregnert kledning i kombinasjon med liggende upigmentert kledning.

SKOLER OG BARNEHAGER

Aspervika barneskole (1. -7. trinn) er nærmeste barneskole, 2,7 km fra boligen. Skolen har fått flere priser. Blant annet mottok skolen Dronning Sonjas skolepris i 2006, og har Kloke og glade som sitt slagord. Høyland ungdomsskole er nærmeste ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten, de to nærmeste er Sandtoppen naturbarnehage og Espira Taremareby.

AKTIV FRITID

Lang eller kort tur? Trening eller søndagstur med hele familien? Ta på turskoene og utforsk alle de flotte turmulighetene som finnes i nærområdet. Boligen ligger et lite stykke fra Gramstad, og her finnes det turmuligheter i alle retninger. Alle toppene i 7-nutsturen ligger i dette området. Ta turen opp til det flotte Kubbetjørnsområdet. Her er spennende stier på kryss og tvers, et supert terreng både for rekreasjon, Trening og turhygge med hele familien.

KORT VEI TIL SANDNES SENTRUM

Når man ønsker bymessige opplevelser, er Sandnes sentrum
bare 5 km unna. Her finnes et stort utvalg butikker, restauranter og underholdnings- og kulturtilbud. Alt du kan ønske deg!

PÅ JOBB? LA GJERNE BILEN STÅ!

Det er buss 29 som går til Sandnes. Her er det tog og videre busstilbud. Ellers er det godt lagt til rette med sykkelstier i området. Bruker du egen bil, er det kort vei til RV 13 og E39.

SPENSTIGE PLANLØSNINGER

Dette huset er som skapt for en aktiv familie. Et levende hus med aktivitet i hver etasje. Underetasjen lever side om side med hage og fjordidyll. Sovefløyen for foreldrene har vinduer ut mot sjøen. Tenk å våkne på det soverommet – se sjøen kun noen meter fra sengen. Bakover i denne delen er det romslig garderobe og privat bad. Også hagestuen har store glassflater mot sjøen. Når skyvedøren ut mot hagen åpnes, smelter stue og hage sammen til et herlig oppholdsareal. Om ønskelig kan man få en kjøkkenløsning i stuen. På fine sommerdager er det fantastisk å være her. Grille og spise ute, med et hagekjøkken lettvint plassert inne i hagestuen.

ALLROM TIL ARBEID OG HYGGE

Hovedinngangen finner vi i første etasje. Man kommer inn i en romslig entre med god garderobeplass. Videre går veien inn i et lyst og luftig allrom. Arbeids- og hviledel er plassert i hver sin side av allrommet. Dermed kan man jobbe på kjøkkenet uten større forstyrrelse for andre i familien som er i stuen. Sonene er bundet sammen med spisebordet midt i rommet. En god løsning. Fra stuedelen er det utgang til trapp ned til hagen. I første etasje er det også et soverom og bad. Soverommet er det lett å tenke seg at kan ha andre funksjoner. Hjemmekontor, arbeidsrom eller bibliotek – hvis ikke behovet for fire soverom er til stede. I andre etasje er det to store soverom. En kombinasjon av vanlige vinduer og takvindu gir masse lys og flott utsikt. Den hyggelige loftstuen har utgang til takterrassen, som strekker seg i hele fronten og mot nord over garasjen.

GOD KONTAKT MED UTEOMRÅDET

Fra hovedetasjen er det god kontakt mot uteområdet. Både visuelt og fysisk. Fra stuedelen er det dør ut til terreng. Her går trapp som gir adkomst til hage. Og ikke minst; store vinduer gir kontakt med det fantastiske fjordpanoramaet utenfor. Her er utsikt over til Lura- og Forusområdet. Her kan du se solen gå ned i vest. Og du kan flytte blikket til ditt eget nærområde: den lille viken, fjæresteiner og båtliv.

STANDARD

Boligen har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som malt gips. På gulvene er det Kährs 1-stavs hvitlasert eikeparkett. Baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Vaskerommet i første etasje leveres med flislagt gulv. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og vinduer. Trappen leveres fra Hagen Trappestudio, type Fauna, og er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik. Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr innenfor en avtalt prisramme. Det leveres utvendig pipe og takgjennomføring, klar for montering av peis eller ovn. Ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I vaskerom og de to badene leveres varmekabler.

ENKELT UTVENDIG VEDLIKEHOLD

Utvendig blir huset kledd med dobbelfalset stående kledning av type royalimpregnert. I inntrukket parti i fasade mot nord og sør er det dobbelfalset liggende kledning. Royalimpregnert kledning er først impregnert og deretter kokt i olje. Dermed kreves betydelig mindre vedlikehold enn vanlig beiset eller malt kledning. Tid du heller kan bruke til å nyte den nye boligen din!

For øvrig henvises til detaljert prosjektbeskrivelse.

PRISER

Prisantydning nøkkelferdig bolig: kr. 11.900.000,-

Boligen kan også leveres med mulighet for egeninnsats om ønskelig. Priser på dette på forespørsel.

Er du tidlig ute så vil det være mulig å endre og tilpasse både romløsninger og leveranse i boligen. Det vil også bli satt opp egne møter med hver underleverandør i prosjektet med mulighet for å gjøre endringer på inkludert leveranse slik at det blir akkurat slik du ønsker.

Ta kontakt i dag om du er interessert og ønsker mer informasjon eller ønsker å komme med et bud på boligen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.