1 / 5

4 eneboliger, Nordstrandveien, Vassøy

VASSØY — DEN SENTRUMSNÆRE ØYA

Vassøy er en idyll. Bare spør de som bor der! Et lite øysamfunn der folk kjenner hverandre og bryr seg om hverandre. Der det er fritt og godt med nærhet til sjø og fjord. Samtidig er Vassøy en del av Storhaug bydel i Stavanger kommune.

LIKE VED FERJEKAIEN

Enten du kommer til Vassøy med ferje eller passasjerbåt, er det bare noen få meter fra kaien opp til tomten i Nordstrandveien. Der skal vi bygge fire kjekke eneboliger med en kompakt, godt utnyttet løsning. Ditt nye hjem? Boligene ligger i en solrik, sørvendt skråning i en fredelig gate uten gjennomgangstrafikk. Det er uansett ikke mye biltrafikk på Vassøy. Korte avstander til barnehage, skole, butikk og fritidsaktiviteter gjør at man kommer seg lett rundt til fots eller med sykkel. Boligene er perfekte for en liten familie. I 1. etasje er det to soverom med eget bad. I 2. etasje finner vi foreldresoverom, bad og kontor i tillegg til en romslig kjøkken/stue. Kontoret kan gjøres om til soverom eller gjesterom, alt etter behov og ønske. Plass for det viktigste!

DEN SENTRUMSNÆRE ØYA

På Vassøy bor du på landet, i byen. Hyppige avganger både med bilferje og passasjerbåt får deg raskt til Stavanger sentrum. Og hjem igjen til fredelige Vassøy. Den korte båtturen kan brukes til å slappe av, lese, høre på musikk, slå av en prat med kjente, eller nyte utsikten.

BARNEHAGE OG SKOLE

Vassøy barnehage ligger kun en kort spasertur fra Nordstrandveien. Dette er en kommunal barnehage, som er en av seks bydelsbarnehager for Storhaug. Vassøy skole ligger også like i nærheten. Her kan du stå i vinduet og følge barna til de er trygt inne på skoleområdet. Skolen har rundt 60 elever fra 1. til 7. trinn. Barna kommer fra Vassøy og de andre by-øyene som ikke er landfaste. Når ungene skal på ungdomsskole, er St. Svithun Ungdomsskole på Storhaug den nærmeste.

HANDEL OG SERVICE

Hos den lokale Jokeren får du alt du trenger av mat i det daglige. Og nærmere dagligvarebutikken går det nesten ikke an å komme! For all annenhandel er Stavanger en kort ferjetur unna. Ferja/passasjerbåten legger til kai ved Fiskepiren, og da er du midt i et shopping- og handlemekka. Alle typer butikker og restauranter ligger på rekke og rad. Du finner alt fra handlesenteret Magasin Blaa til hyggelige og spennende spesialbutikker i umiddelbar nærhet til ferjeleiet. Det er enkelt å ta en koselig bytur på lørdagen eller en tur ut om kvelden.

FRITID

Vassøy byr på en mengde muligheter for en variert fritid. Liker du deg på sjøen, er det fabelaktige muligheter for båtliv, fiske, dykking og andre marine aktiviteter. Det lokale idrettslaget har et aktivt fotballmiljø, spinning, løping, trim og padling. For ikke å snakke om
den flotte frisbeebanen der entusiaster samles for et slag diskgolf. Det er mange fine badeplasser på Vassøy, blant annet den populære bukta Peisaren. Når det gjelder turmuligheter, er de mange. Merkede stier og kjekke turløyper legger til rette for et aktivt turliv. Vassøy har også en aktiv beboerforening og ungdomsklubben Vassung for de yngste. Det arrangeres blant annet et årlig julemarked.

PLANLØSNING

De fire husene danner en harmonisk helhet. Med fine, avstemte farger skapes liv og variasjon. Det er lett å trives i denne gata! Tomt 1 til 3 er like, med carport integrert i huskroppen. Tomt 4 har frittliggende garasje, og får dermed en litt annen løsning i første etasje.

TOMT 1-3:

1. ETASJE
I 1. etasje finner vi hovedinngang og bi-inngang. Hovedinngangen tar deg inn i en stor gang med god garderobeplass og trapp opp til 2. etasje. Bi-inngangen tar deg inn til et stort, praktisk vaskerom. Her er det god garderobeplass, og kort vei til vaskemaskin. Dette er en fantastisk praktisk løsning i hverdagen, og er en skikkelig effektiv løsning for å holde orden. Her i 1. etasje er det også to gode soverom og bad.

TOMT 4:

1. ETASJE
Tomt 4 har frittliggende garasje. Det gir ekstra areal, som vi her har løst med en kjekk kjeller/TV-stue. Denne kan også bli et stort, godt soverom om det skulle væreønskelig. Tomt 4 har også et litt større vaskerom enn de andre boligene, men i store trekk er alle boligene like.

2. ETASJE

2. etasje er løst likt på alle fire boligene. Et romslig allrom med mønt himling er den daglige møteplassen for familien. Store vindusflater gir godt lysinnfall, og ikke minst åpner glassflatene mot flott utsikt til Byfjorden og Stavanger. Det er gode møbleringsmuligheter i stuedelen og kjøkkenet har en lys, arbeidsvennlig løsning. Her frister det å lage mat, samtidig er det greit å følge med på det som skjer ute i gata.

ET ROM MED UTSIKT...

Allrommet er den naturlige møteplassen for familien. Her lager vi mat. Her møtes vi til hverdagens måltider; enten en kjapp brødskive ved kjøkkenbenken, eller samlet rundt spisebordet. Spisebordet er sentralt plassert. Kort vei for av- og pådekking. Det er lett å kommunisere med andre i rommet enten man ser TV, leser, jobber på kjøkkenet eller bare sitter og nyter utsikten. Midt i allrommet er det mulighet for å montere vedovn. Inkludert i leveransen er utvendig pipe og takgjennomføring, og med dagens priser på strøm kan det være fornuftig å montere vedovn med en gang. Det er både et trivselselement og energibesparende.

Standard

Boligene har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som malt gips. På gulvene er det 3-stavs eikeparkett, matt hvitlakkert. De to baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Vaskerommet i 1. etasje leveres med flislagt gulv. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og vinduer. Innvendig trapp er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik. Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr innenfor en avtalt prisramme. Boligene leveres med utvendig pipe og takgjennomføring, klart for montering av vedovn om ønskelig. Ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I vaskerom/bi-inngang og de to badene leveres varmekabler. Utvendig blir husene kledd med en miks av stående og liggende dobbelfalset kledning, royalimpregnert i fargene grå, oker, natur (upigmentert) og rød. Denne typen kledning er først impregnert og deretter kokt i olje, noe som gir betydelig mindre vedlikehold enn vanlig beiset eller malt kledning. Tid du heller kan bruke til å nyte det nye huset ditt! For øvrig henvises til detaljert prosjektbeskrivelse.

Priser

Nordstrandveien bolig 1:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 5.649.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkettleveranse og innvendig malerarbeid i boligen):
kr. 5.469.000,-

Se annonsen for bolig 1 på finn.no

Nordstrandveien bolig 2:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 5.550.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkettleveranse og innvendig malerarbeid i boligen):
kr. 5.390.000,-

Se annonsen for bolig 2 på finn.no

Nordstrandveien bolig 3:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 5.670.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkett, malerarbeid og kjøkkenleveranse):
kr. 5.490.000,-

Se annonsen for bolig 3 på finn.no

Nordstrandveien bolig 4:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 5.900.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkett, malerarbeid og kjøkkenleveranse):
kr. 5.720.000,-

Se annonsen for bolig 4 på finn.no

Fordeler med å kjøpe ny bolig fra Systemhus

Det finnes mange fordeler med å kjøpe et nytt hus i stedet for et gammelt.

Du bestemmer

Det beste av alt er at du selv kan være med å bestemme hvordan du vil ha ditt nye hjem. Soverom oppe eller nede, walk-in klesskapet du har drømt om, to eller tre bad, større bod, høyere under taket. Du kan gjøre de ønskelige justeringene, gjøre rommene eller huset mindre eller større, flytte vegger og dører der det er mulig og mye mer. Alt for at du skal bli meget fornøyd med ditt valg av ny bolig. Men i tillegg til denne klare fordelen finnes det andre argumenter for å velge nytt.

Økonomiske fordeler ved kjøpet

Man slipper hektiske budrunder og kan kjøpe i fred og ro fordi man kjøper til fast pris.
Ingen uforutsette kostnader. Alt avtales i forkant.
Omkostningene er lave - Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig.

Trygge hjem

Du får et trygt hjem med reklamasjonsrett. Boligen er i forskriftsmessig stand - og har minimum 5 års reklamasjonsrett. Sikker overtakelse i ordnede former. Standardiserte trygge kjøpekontrakt. I tillegg er det nye sikringsskap og andre elektriske innstallasjoner. Det er tatt større hensyn til barnesikring i nyere hus. Vinduer og dører kan også oppgraderes til innbruddssikre og huset kan selvsagt fås med alarm både for innbrudd og alarm om det er ønskelig.

Miljø- og energihensyn

I nye hus får man energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Nye hus er mye mer energisparende enn de som er en del år eldre. Systemhus har også gjennom mange år levert Friske Hjem som gjennom byggeprosessen og materialvalg tar hensyn til allergikere og astmatikere - en bedre hverdag for hele familien gjennom et godt inneklima. Våre nye hus har balansert ventilasjon og er bygget etter høye tekniske krav som gjør at man slipper trekk, har gode temperaturer året rundt og sparer på energikostnadene.

Mindre jobb og kostnader på vedlikehold

Alt er nytt. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Materialer har blitt mye bedre og gjennomprøvet i den senere tiden. Man kan også kjøpe vedlikeholdsfritt hvis man ønsker. Det er mange gode produkter man kan velge mellom for å få et stressfritt hushold.

Eksempler på andre fordeler

Du får et tidsriktig hjem. Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge.

Du får god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

Mest positivt av alt er kanskje følelsen av å flytte inn i et helt nytt hjem. Boligen som dere har bygget representerer din drøm, ikke noen andres. Et nytt hjem vil fylles med dine minner, dine farger og din stil. Det vil ta mye kortere tid å føle seg hjemme i et helt nytt hjem, enn om man flytter inn der noen har bodd tidligere og satt sitt preg.

Om Systemhus

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

Vi bygger fremtiden

er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på - Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse
byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien - Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil Systemhus informere deg om de
ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet - Det inngås trygge avtaler mellom Systemhusforhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. Enhver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Matrikkelinformasjon
Kommunenummer: 1103
Gårdsnummer: 4
Bruksnummer: 731

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.