1 / 7

3 flotte eneboliger - Sandevegen, Sola

BO PÅ SOLAS BESTE VESTKANT

I et hyggelig villastrøk i Sandevegen 36 i Sola skal vi bygge tre lekre eneboliger. Den sentrale beliggenheten, ikke langt fra Solasplitten, gjør dette til et svært attraktivt boligområde.

HUS MED SOLRIK HAGE

Ny, lekker enebolig med egen hage. Det er en drøm for mange familier. Her er muligheten! De tre boligene har flott arkitektur og gode innvendige løsninger. Den utvendige arkitekturen er lik på alle de tre boligene, men bolig A er tilrettelagt for livsløp med noen små endringer i forhold til bolig B og C. Tomtene har litt ulik størrelse, men alle husene har sin egen vestvendte hage. Hagen kan være en fin ramme rundt huset. Den kan være et godt sted å kose seg på fine dager eller et sted å dyrke din egen mat. Eller hvorfor ikke litt av alt? Du bestemmer, og med litt omtanke og god planlegging kan selv en liten hage bli en oase med flere bruksområder. Det skal bygges støyskjerm i tomtegrensen mot Sandesletta og Åsenvegen slik at hagene blir skjermet for biltrafikk.

ENKEL KOMMUNIKASJON

I det daglige tar du deg raskt ut på E39 og til arbeidsplasser i Sola, på Forus eller Tananger. Busstopp er på Sandesletta, rett borti gata. Med et godt utbygd nett av sykkelstier, er det bare å parkere bilen og ta pedalene fatt. Og reiser du mye med fly, er dette supersentralt.

AKTIV FRITID

I Sola har du mange muligheter for en aktiv fritid. Bor du på Sande, er det i tillegg svært kort veg til de fleste aktivitetstilbudene. Fotball, frisbee, friidrett, håndball og turn – her er noe for alle interesser og talenter. Det er godt med turstier like utenfor stuedøra. I Sola kommune er det mange flotte sykkelstier, og sykkelvelodromen Vår Energi Arena ligger like i nærheten. Med dette nye tilbudet framstår Sola som et kraftsenter for sykling.
Golf er etter hvert blitt en folkesport, og Forusbanen til Sola Golfklubb ligger ikke langt unna. Jærstrendene byr på turmuligheter hele året. Her kites og surfes det året rundt, og Solastranda er en drøm på en fin sommerdag, med et yrende badeliv. Det er heller ikke langt til Sørmarka, med alle de mulighetene for trening og rekreasjon som finnes der.

GODT Å BO I SOLA

Sola er en attraktiv kommune å bo i. Kommunen har god økonomi og godt utbygde tilbud innen helse og omsorg, skoler og kultur. At folk trives i kommunen, ser vi av kommunebarometeret, der Sola i 2018 kom på 10. plass (av 422 kommuner!) I tillegg ble Sola i 2018 kåret til en av de tre mest innovative kommunene i Norge. Sentrum er lite og oversiktlig, med alt du trenger innen service og handel. I sentrum for kulturen er Sola kulturhus. Rundt 250 000 mennesker besøker Sola kulturhus årlig gjennom de ulike kulturtilbud, besøkende til biblioteket, fritidsklubb og kulturskole.

SKOLER OG BARNEHAGER

Sola har et stort antall barnehager, både kommunalt og privat drevet. Bare i Sola sentrum er det 13 barnehager. Kommunen har ni barneskoler, tre ungdomsskoler og videregående skole. Fra Sandevegen er det bare 650 m til Sande skole, som er nærmeste
barneskole. Til Sola Ungdomsskole er det bare 300 m, og til Sola Videregående skole 800 m.

BOLIG FOR ET HELT LIVSLØP

I løpet av et liv kan det skje endringer som gjør tilgjengeligheten i boligen til en utfordring. Derfor har vi valgt å legge til rette en av boligene i Sandevegen for livsløp. Det betyr at det er enkelt å montere en heis, og rommene både i 1. og i 2. etasje blir tilgjengelige selv om man er avhengig av rullestol.
Det er likevel nesten umerkelige forskjeller på de to planalternativene. Felles for alle boligene er en stor entre med god garderobeplass. Et vaskerom som også har god garderobeplass har egen inngang, og blir en praktisk bi-inngang til daglig bruk for familien. I bolig A er det en bod i tilknytning til entreen. Denne kan bli heis opp til 2. etasje.
1. etasje inneholder to store soverom, bad og en lys, trivelig hagestue. Glassdøren binder ute- og innearealet sammen og gjør adkomsten til hagen enkel.
I 2. etasje er dagligsonen plassert i form av et flott allrom. Lyst, luftig og innbydende er følelsen man får når man kommer inn i det flotte rommet. Mønt himling gir ekstra takhøyde. Inntrykket er rene linjer og god funksjonalitet. Arbeidskjøkkenet er litt skjermet, men det er likevel god sosial kontakt med resten av allrommet.
En overbygd balkong på 18,5 kvm gir en opplevelse av økt areal i allrommet. Doble glassdører og rekkverk i glass inkluderer også hage og uterom i romfølelsen.

ET LYST FLOTT ALLROM

Den lyse, flotte stuen har god utsikt og kontakt med uterommet. Balkongen har glassrekke, som åpner ytterligere opp mot hagen. På balkongen er det plass til utemøbler og grill. Eller kanskje heller en pizzaovn? Siden balkongen er overbygd utvider man den gode utesesongen og inviterer til utendørs måltider selv om det skulle regne litt.
På mørke, kalde kvelder innbyr den koselige stuen til å krype opp i sofaen. Fyre i ovnen. Finne fram en bok eller samles foran en TV-serie. Ett rom. Mange opplevelser og funksjoner.

Standard

Boligene har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som malt gips. På gulvene er det 3-stavs eikeparkett, matt hvitlakkert. De to baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Vaskerommet i 1. etasje leveres med flislagt gulv. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og vinduer.
Innvendig trapp er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik. Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr
innenfor en avtalt prisramme.

Det leveres vedovn type ILD 9, ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I vaskerom og de to badene leveres varmekabler.
Utvendig blir huset kledd med stående hvit dobbelfalset kledning som behandles med 2 strøk maling i farge Jotun Bomull 1453. Inntrukne partier mot vest kles med liggende dobbelfalset kledning med spor, behandlet med 2 strøk maling i farge sandgrå (Jotun 9076).
For øvrig henvises til detaljert prosjektbeskrivelse.

Priser

Sandevegen 36, 4050 Sola – Bolig A:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 7.600.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett, malerarbeid og kjøkkenleveranse):
kr. 7.300.000,-

Se annonse for bolig A på finn.no

Sandevegen 36, 4050 Sola – Bolig B: (SOLGT)
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 7.400.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett, malerarbeid og kjøkkenleveranse):
kr. 7.100.000,-

Sandevegen 36, 4050 Sola – Bolig C:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 7.500.000,-
Pris bolig klar for egeninnsats (parkett, malerarbeid og kjøkkenleveranse):
kr. 7.200.000,-

Se annonse for bolig C på finn.no

Boligene selges etter første mann til mølla - prinsippet så her gjelder det å være raskt ute!

Det vil bli satt opp møte med hver underleverandør i prosjektet med mulighet for å gjøre endringer og tilpasninger slik at boligen blir akkurat slik du ønsker.

Tegninger, beskrivelser, prospekt m.m. kan fås ved henvendelse til utbygger/selger.

FORDELER MED Å KJØPE NY BOLIG FRA SYSTEMHUS

Det finnes mange fordeler med å kjøpe et nytt hus i stedet for et gammelt.

Du bestemmer

Det beste av alt er at du selv kan være med å bestemme hvordan du vil ha ditt nye hjem. Soverom oppe eller nede, walk-in klesskapet du har drømt om, to eller tre bad, større bod, høyere under taket. Du kan gjøre de ønskelige justeringene, gjøre rommene eller huset mindre eller større, flytte vegger og dører der det er mulig og mye mer. Alt for at du skal bli meget fornøyd med ditt valg av ny bolig. Men i tillegg til denne klare fordelen finnes det andre argumenter for å velge nytt.

Økonomiske fordeler ved kjøpet

Man slipper hektiske budrunder og kan kjøpe i fred og ro fordi man kjøper til fast pris.
Ingen uforutsette kostnader. Alt avtales i forkant.
Omkostningene er lave - Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig

Trygge hjem

Du får et trygt hjem med reklamasjonsrett. Boligen er i forskriftsmessig stand - og har minimum 5 års reklamasjonsrett. Sikker overtakelse i ordnede former. Standardiserte trygge kjøpekontrakt. I tillegg er det nye sikringsskap og andre elektriske innstallasjoner. Det er tatt større hensyn til barnesikring i nyere hus. Vinduer og dører kan også oppgraderes til innbruddssikre og huset kan selvsagt fås med alarm både for innbrudd og alarm om det er ønskelig.

Miljø- og energihensyn

I nye hus får man energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Nye hus er mye mer energisparende enn de som er en del år eldre. Systemhus har også gjennom mange år levert Friske Hjem som gjennom byggeprosessen og materialvalg tar hensyn til allergikere og astmatikere - en bedre hverdag for hele familien gjennom et godt inneklima. Våre nye hus har balansert ventilasjon og er bygget etter høye tekniske krav som gjør at man slipper trekk, har gode temperaturer året rundt og sparer på energikostnadene.

Mindre jobb og kostnader på vedlikehold

Alt er nytt. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Materialer har blitt mye bedre og gjennomprøvet i den senere tiden. Man kan også kjøpe vedlikeholdsfritt hvis man ønsker. Det er mange gode produkter man kan velge mellom for å få et stressfritt hushold.

Eksempler på andre fordeler

Du får et tidsriktig hjem. Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge.

Du får god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

Mest positivt av alt er kanskje følelsen av å flytte inn i et helt nytt hjem. Boligen som dere har bygget representerer din drøm, ikke noen andres. Et nytt hjem vil fylles med dine minner, dine farger og din stil. Det vil ta mye kortere tid å føle seg hjemme i et helt nytt hjem, enn om man flytter inn der noen har bodd tidligere og satt sitt preg.

OM SYSTEMHUS

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

Vi bygger fremtiden

er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på - Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse
byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien - Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil Systemhus informere deg om de
ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet - Det inngås trygge avtaler mellom Systemhusforhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. Enhver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Matrikkelinformasjon
Kommunenummer: 1124
Gårdsnummer: 33
Bruksnummer: 178

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.