#JASYSTEMHUS - Vilkår og betingelser

#JASYSTEMHUS - Vilkår og betingelser

Vi synes det er fantastisk å se dine bilder av våre husmodeller! Det kan hende vi blir så stolte at vi ber deg om å få bruke disse i våre egne kanaler, slik at hele verden kan se hvor fine hus vi har.

Vi vil altså gjerne ha lov til å bruke bildene dine på vår nettside, sosiale medier og kanskje i ett og annet nyhetsbrev.

Selvfølgelig spør vi først om dette. For å akseptere vår forespørsel, bruker du hashtagen #jasystemhus. Da aksepterer du følgende: Du gir Mestergruppen Byggevare AS (Or. No. 997166221) datter- og søsterselskaper, en ikke-eksklusiv, verdensomspennende rett til å bruke bildene du tagget med #jasystemhus til markedsføringsformål.

Du bekrefter da at:

  1. Du eier rettighetene til bildene dine og vi inngår en avtale med deg om disse.
  2. Du har tillatelse fra alle personer som vises på bildet og har alle rettighetene til å bruke bildene videre.

Mestergruppen Byggevare AS vil ikke bryte tredjeparts rettigheter eller bryte med gjeldende regler.

Deretter frigjør du Mestergruppen Byggevare AS fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av bildene og deres immaterielle rettigheter i forbindelse med de ovenfor beskrevne bruksformene. Du frigjør også Mestergruppen Byggevare AS og alle personer som handler hos oss for alle krav, erstatning og forpliktelser av noe slag i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.

Ved å svare oss med hashtagen #jasystemhus, godtar du at du har lest og forstått de ovennevnte vilkårene. Du kan alltid kontakte oss for spørsmål angående ovennevnte ved å sende oss en e-post til kristian.mathisen@mestergruppen.no.