Hopp til hovedinnhold

Åmli Mesterbygg AS

Om oss

Hvem er Åmli Mesterbygg

Åmli Mesterbygg AS er en byggentreprenør som er basert i Åmli kommune i Aust-Agder fylke i Norge. Selskapet ble etablert i 2008, og har siden da opparbeidet seg bred erfaring innen bygging og rehabilitering av boliger og næringsbygg. Åmli Mesterbygg AS bygger hus og hytter i Åmli, Gjerstad, Vegårdshei, Risør, Froland, Birkeland, Iveland og Nissedal.

Tilbyr tjenester innenfor flere områder innenfor bygg

Åmli Mesterbygg AS hjelper deg trygt i havn med byggeprosjektet, enten du velger ferdighus, ferdighytte eller ønsker å gjøre egne tilpasninger til ditt hus, hytte eller garasje. Du skal kunne stole på oss som en faglig dyktig og erfaren husleverandør. Åmli Mesterbygg AS tilbyr tjenester som prosjektering, oppføring av nybygg, tilbygg og påbygg, rehabilitering, ombygging og modernisering av eksisterende bygg. De har også spesialisert seg på tømmerkonstruksjoner og bygging av passivhus.

Vi bygger hus i flere stilarter

Åmli Mesterbygg AS tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger og hytter. Her kan du finne en husstil du liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Vi bygger moderne hus, både funkishus med flate tak, eller hus med saltak, som allikevel er moderne i stilen. Foretrekker du mer tradisjonelle, klassiske eller herskapelige hus, bygger vi det også.

Vi har mange fornøyde kunder

Åmli Mesterbygg AS har en rekke referanseprosjekter, og har et godt rykte i bransjen for å levere høy kvalitet på arbeidet de utfører. De legger stor vekt på å ivareta kundenes ønsker og behov, og jobber tett med kundene gjennom hele prosessen for å sikre at resultatet blir slik kunden ønsker det. Åmli Mesterbygg AS har også et sterkt fokus på bærekraft og miljø, og jobber aktivt med å redusere sin miljøbelastning og finne mer miljøvennlige løsninger i sine prosjekter.


Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?