Hopp til hovedinnhold

J&R Bygg AS

Om oss

Vi er stolte av vår ekspertise innen betongarbeid, og utfører mindre betongjobber som betongplater til eneboliger (plate på mark), ringmurer, grunnmurer, og støttemurer. J&R Bygg AS er også din pålitelige partner når det gjelder å bygge garasjer i alle størrelser og redskapshus for landbruket.

Vi legger stor vekt på å sikre fremtidens arbeidskraft, og derfor satser vi stort på lærlinger. Vi tror på å investere i unge talenter, og våre lærlinger får frihet under ansvar samtidig som de blir utfordret under kyndig veiledning. Mange av de unge menneskene som har tatt læreperioden hos oss og fått fagbrev trives godt og velger å bli hos oss. Dette er et bevis på vårt engasjement for å skape en lærerik og utfordrende arbeidsmiljø for de kommende generasjonene.

Gjennom årene har J&R Bygg AS opparbeidet seg et solid omdømme for vårt fokus på kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Vi forplikter oss til å levere byggeprosjekter som oppfyller de høyeste standardene, og vi ser frem til å være din pålitelige samarbeidspartner for ethvert byggeprosjekt, stort eller lite.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?