Hopp til hovedinnhold

Byggteam AS

Om oss

Byggteam AS - Vi bygger bustader og hytter, bygger og pusser opp baderom, rehabiliterer og bygger tilbygg i Førde og områda rundt. 

Byggteam AS vart etablert i 1999 og er blitt eit firma med stor breidde innan bygg. Vi driv høvesvis med totalentreprisar av nybygg, rehabilitering, baderom og flis, og legg stor vekt på å levere arbeid med høg kvalitet til avtalt tid og pris. Her hos oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor. Lang erfaring, breidde og kompetanse gjer at du som kunde skal bli fornøgd. Fornøgde kunder er vår beste motivasjon, drivkraft og referanse.

Byggteam er i stadig utvikling, som vidare har ført til oppstart av ei rekke selskap, som driv med utvikling av tomter, og tomteland til boligformål.

Byggteam har fått utmerkingar som gaselle-bedrift i 2004, 2006, 2008 og 2009. Dette er utmerkingar som viser jamn og solid vekst i åras løp. I 2009 flytta vi inn i nye lokale på Øyrane i Førde med kontor, lager og verkstad.

     
Vi leverer også totalløysingar innan einebustad, fritids-og fleirmannsbustadar. I den samanheng hjelper vi deg gjennom heile prosessen – frå planlegging til prosjektering og til huset står klart til innflytting. Lang erfaring og kompetanse gjer at vi kan hjelpe deg med å sette husdraumen ut i livet.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?