Bergan Bygg AS

Bergan Bygg AS

Alt fra rehabilitering til leilighetsbygg

Siden 1995 har vi vokst fra å være et enkeltmannsforetak til å bli 36 ansatte fordelt på en entreprenøravdeling og en byggevare. Vi holder til i Lonevåg på Osterøy og utfører arbeid i Bergen og omegn.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester. I tillegg til å ha egne tømrere og en murer, kan vi hjelpe deg med å tegne et nytt hus, med byggesøknad, og vi har vår egen interiørarkitekt. I butikken vil du møte hjelpsomme og kunnskapsrike medarbeidere som kan gi deg råd om ditt prosjekt. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder fra en skisse til et nøkkelferdig hjem.

Som totalentreprenør ordner vi alt fra planlegging til ferdig leveranse. Over tid har vi bygget samarbeid med solide aktører med stor kunnskap og erfaring innen sitt fagfelt. Derfor kan du være trygg på at vi leverer arbeid av høy kvalitet og til avtalt tid. Vi gjør alt fra å bytte vinduer til å bygge eneboliger, tomannsboliger og leilighetsbygg. I tillegg har vi lang erfaring fra å rehabilitere næringsbygg og kontorlokaler.

Høy kvalitet

Bergan Bygg er kjent som en solid bedrift som leverer arbeid av høy kvalitet. Tømrerne våre er rutinerte og dyktige. Vi har en høy andel utførende arbeidere med fagbrev og det er viktig for oss å lære opp nye tømrere. Mange har jobbet hos oss siden de startet som lærlinger. I tillegg har vi en faglig sterk ledelse.

Under fanen "nyheter" kan du se eksempler på arbeid vi har utført tidligere. Der er bilder og beskrivelser av noen av prosjektene vi har gjennomført.

Planlegger du et byggeprosjekt? Ta kontakt i dag for et en befaring og et uforpliktende tilbud.

Boliger til salgs

Kontakt oss

image placeholder