Hopp til hovedinnhold

Bygg-Konsult Ballangen AS

Om oss

I 2015 styrket vi vår posisjon ved å inngå en forhandleravtale med Systemhus, og vi er stolte av å være deres representant i Ofoten. Dette partnerskapet gir oss muligheten til å tilby våre kunder det anerkjente Systemhus-konseptet, kjent for kvalitet og innovasjon.

Vi utfører et bredt spekter av tjenester, inkludert oppføring av næringsbygg, eneboliger, fritidsboliger, flermannsboliger, barnehager, og omsorgsboliger. Våre tjenester omfatter også tilbygg, påbygg, balkonger, terrasser, samt ombygging av kaldtak til varmloft for boligformål. Vi har også ekspertise innen restaurering, både utvendig og innvendig, og oppgradering av eksisterende strukturer.

Som en del av Systemhus-teamet strekker vår kompetanse seg over et bredt spekter av byggetjenester. Vi er stolte av å representere en velkjent merkevare i Ofoten-regionen og ser frem til å fortsette å levere kvalitetsprosjekter som oppfyller våre kunders forventninger. Med vår erfarne stab og engasjement for kvalitet er vi klare til å håndtere ethvert byggeprosjekt med profesjonalitet og dedikasjon. Kontakt oss for å diskutere dine byggebehov og oppdag hvordan Bygg-Konsult Ballangen AS kan gjøre din visjon til virkelighet.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?