Hopp til hovedinnhold

Geir Svendsen Entreprenør AS

Byggmester Geir Svendsen AS, et veletablert entreprenørfirma innen bygg og anlegg, opererer i det vakre landskapet i Finnmark og Troms fylke. Med røtter som strekker seg tilbake til 1996, ble selskapet grunnlagt av byggmester Geir Svendsen og har sin base i Alta, en by kjent for sitt unike miljø og nordlige sjarm.

Om oss

Som en anerkjent totalentreprenør spesialiserer Byggmester Geir Svendsen AS seg i en rekke byggearbeider innenfor tre, stål og betong. Vår allsidighet gjenspeiles i et imponerende portefølje som inkluderer barnehager, skoler, leilighetskomplekser, omsorgsboliger, eneboliger, tilbygg, forretningslokaler, fjøs, trebruer, landfester for kaianlegg og mye mer. Vi har også markert oss innen reparasjoner, utbedringer og restaurering av offentlige bygg, næringsbygg, menighetsbygg, kraftstasjoner og boliger.

I 2019 oppdaterte vi selskapets navn til Geir Svendsen Entreprenør AS, et skritt som reflekterer vår evne til kontinuerlig fornyelse og tilpasning til bransjens utvikling. Med rundt 40 dedikerte ansatte, bestående av ingeniører, byggmestere, betongfagarbeidere, formenn, tømrere, hjelpearbeidere og lærlinger, utgjør vårt team en solid kombinasjon av erfaring og ungdommelig entusiasme.

Vår forpliktelse er å levere kvalitetsprodukter til avtalt tid, samtidig som vi opprettholder høy kundeservice, sikrer et trygt og trivelig arbeidsmiljø, og oppnår økonomisk bærekraft for å fremme bedriftens vekst og utvikling. Hos Geir Svendsen Entreprenør AS er vi stolte av å være en pålitelig partner for byggeprosjekter som former lokalsamfunnene våre og gir varige resultater.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?