Search results
onsdag, 07 juni 2017 13:13

Alsvåg - moderne hus med utleiedel

Skrevet av

Alsvåg er en moderne bolig med et enkelt og stramt uttrykk.

Huset har en utleiedel i underetasjen som gir familien en ekstra inntekt ved behov. Boligen har en praktisk carport ved inngang slik at man kan gå tørskodd inn og ut av boligen. 

Når en kommer opp trappen til andre etasje, åpner det seg opp et areal med store vinduer fra gulv til tak som gir en flott luftig følelse. Hovedfunksjonene ligger i denne etasjen og her finner man store gode sosiale soner, både innendørs og utendørs.

Husets 1. etg

I underetasjen er det tegnet inn store gode boder, et praktisk vaskerom og et multirom man kan bruke til gjesterom, TV-stue eller for eksempel hjemmekontor/hobbyrom. Etasjen har en romslig utleiedel. 

Husets 2. etg

Soveromsavdelingen med bad er tilbaketrukket fra oppholdsrom, men samtidig sentral når trappen ligger i midten.

tirsdag, 09 desember 2014 22:08

Aurora - herskapelig bestselger

Skrevet av

En herskapelig bolig med vindusløsninger som gir huset et åpent preg og lyse, luftige rom. 

Det majestetiske uttrykket med søylene, det buede, store vinduet i midten av fasaden og symmetrien i hele boligen har gjort Aurora til vår mest populære herskapelige bolig. Ta en titt på de store gode rommene, helt fra hallen og gjennom hele huset!

Dette herskapelige huset er det stort og romslig hus for en familie med små eller store barn. Vindusløsningene gir et åpent preg med lyse, luftige rom. Vi har tegnet mange varianter av Aurora, ulike varianter som din lokale forhandler kan vise deg. 

Aurora kan også leveres som murhus. Kunden kan også velge mellom ulike kombinasjoner av tre- og murfasade. Med en helhetlig fasade i mur fremstår dette klassiske huset på en særdeles attraktiv måte.

Husets 1. etg

Midtpartiet gir et eksklusivt og majestetisk inntrykk. Hallen og stuen på hovedplanet er svært romslige, og gjesterommet har eget bad. Romslig kjøkken med direkte utgang til balkong gir et perfekt samlingsrom for familien, både til måltider og annet hyggelig samvær. Et stort vaskerom og stor bod gir mye rom til hverdagslige gjøremål og lagring. 

Husets 2. etg

Øvrige soverom og hagestue ligger i sokkeletasjen. Soverommene er romslige, noe som er en god kvalitet for alle i familien. Den ekstra stuen fungerer fint som TV-stue eller som oppholdsrom for eldre barn som ønsker mer privatliv. Flott dobbeltdør i front skaper nærhet til hagen med uteaktivitet og lekende barn. Hvis foreldresoverom og bad flyttes opp, kan sokkelen enkelt innredes som utleieenhet.

 
tirsdag, 09 desember 2014 22:10

Bellevue - elegant og herskapelig

Skrevet av

Herskapelig, klassisk og moderne i sann forening. Romslige, luftige, funksjonelle og stilfulle flater.

Utgangspunktet for boligen er en klassisk arkitektur, sterkt inspirert av gammel storhetstid. De visuelle hovedelementene er et majestetisk snitt, store søyler, arkoppbygg og smårutete vinduer.

Planløsningene er romslige, elegante og fleksible og preges av ro, harmoni og symmetri. Dette herskapelige huset har mange sosiale store rom til hygge med familie og venner. 

To separate oppholdsrom i tillegg til stuerommet gir muligheter for familier med små og store barn til å lage et trivelig lekeareal, ungdsomsstue, TV-stue eller en plass å ha litt alenetid. 

Huset er en drøm for en familie og har mange muligheter.

Husets 1. etg

Huset har kjøkken med anretning og egen utgang gjennom vaskerom. Tre stuer, bad, hall og soverom i første. Stort flott kjøkkenrom som åpner for lange middager og storslåtte feiringer. Et eget soverom og bad litt til sides for hovedrom.

Boligen har utgang rett ut til hagen fra stuen som gir nærhet til uterommet. Bellevue har en egen avdeling til f.eks. praktikant eller gjesterom.

Husets 2. etg

Andre etasje har tre soverom, to bad, mesanin, stue, garderobe og tre boder. En del av etasjen kan fungere som en egen avdeling. Huset har et kjempeflott hovedsoverom med eget bad og walk-in garderobe.

Stuen i andre etasje kan fungere godt som en privat sone til barna, spesielt når de har venner på besøk, som TV-stue eller en plass for lekselesing.

onsdag, 07 juni 2017 13:52

Bergsmo - herskapelig drømmehjem

Skrevet av

Et herskapelig hus med en klassisk fasadeutforming.

Den klassiske stilen er alltid svært aktuell. Her er det lagt vekt på symmetri, søyler og det store buede vinduet i front, en detalj som er med på å gi boligen et tiltalende preg.

Huset har praktiske utganger til hage der det er naturlig. Skal man bygge hus og ønsker en herskapelig stil, er "Bergsmo" en drøm som man kan vurdere slik den er eller bruke den som inspirasjon til et eget prosjekt i samme stil.

En familie med små barn og/eller ungdommer har mange ulike behov, og ikke alle har tenkt gjennom hva de trenger før de flytter inn og ser hva som mangler. I «Bergsmo» har vi vurdert disse behovene nøye og mener at det ferdige resultatet tilfredsstiller en moderne families forskjellige behov.

Huset har store gode soverom, funksjonelle fellesrom og trivelige private soner for de som ønsker litt tid alene. Det er også godt med bodplass, praktiske vaskerom, gjesterom og en stor dobbel garasje.

Husets 1. etg

I første etasje kommer man inn i en stor entré, åpen opp til andre etasje som gjør at det føles luftig og stort når du kommer inn. Ved entreen har man en walk-in garderobe, og vis a vis garderoben er det et romslig toalett, perfekt som gjestetoalett.

Fra entreen kommer vi inn i en stor lys stue. Her er det store vinduer som gir mye lys, åpent opp til andre etasje og dører direkte ut til hagen. Stuen har en åpen planløsning med kun en peis som skiller mellom stuen og spisestuen.

Når man parkerer bilen i dobbeltgarasjen kan man gå tørrskodd inn til kjøkkenet gjennom en romslig gang med plass til oppheng av yttertøy og sko. Fra gang har man også tilgang til et romslig vaskerom med god benkeplass og direkte utgang til terrassen for tørking av klær.

Kjøkkenet i Bergsmo er allsidig, der vi har laget plass til en liten frokostkrok med direkte utgang til terrasse. I tilknytning til kjøkkenet har vi tegnet inn et grovkjøkken eller matbod. 

Husets 2. etg

I andre etasje er det store soverom som deler et bad og en egen TV-stue, som er perfekt for den store moderne familie hvor ikke alle vil se TV samtidig. Foreldrene har sin egen foreldreavdeling med stort soverom, walk-in garderobe og eget bad.

tirsdag, 09 desember 2014 22:13

Bjørgeseter - et klassisk drømmehus

Skrevet av

Et hus i herskapelig, romantisk stil med mange kvaliteter. 

Bjørgeseter har alt en familie kan ønske seg i hverdagen. Dette klassiske huset er et meget funksjonelt hjem der vi har lagt vekt på få, men store rom. Funksjonell planløsning og god plassutnyttelse gjør det perfekt også for de store anledningene.

Huset har stor vinkelstue, spisestue, kjøkken, bad og vaskerom på hovedplan. Romslig bad på loftet og inntil fem soverom, alternativt tre soverom, loftstue og walk-in garderobe.

Husets 1. etg

På hovedplanet har vi plassert bad og vaskerom ved entreen, slik at man har enkel tilgang fra begge etasjene. Videre ligger den store stuen, spisestuen og kjøkkenet med plass nok til både familie og venner. Smart gjennomgang fra entré til kjøkken gjennom vaskerom/bod. 

Stuen er på hele 54 m2. Det  er kort vei ut til hagen fra stuen, der du kan skape deg flotte sosiale soner til måltider og avslapning på fine dager. 

Husets 2. etg

I andre etasje finner vi bad og tre romslige soverom, hvorav det største har walk-in garderobe. I øverste etasje er også en praktisk loftstue. Alternativt kan man velge bort loftstue og walk-in, og få hele fem soverom med enkle tilpasninger! 

I andre etasje har man også en balkong hvor man kan sitte skjermet fra naboer og kanskje lese en god bok.

onsdag, 10 desember 2014 00:23

Bjørkelund - et hus med sjel

Skrevet av

Klassisk passivhus med god planløsning.

Planløsningene er romslige, elegante og fleksible, og preges av ro, harmoni og symmetri. Vi har lagt inngangspartiet i hjørnet av boligen. Dermed får vi utnyttet senter av boligen til en stor stue på hovedplanet og et romslig soverom med egen balkong på loftet.

Er du på jakt etter et klassisk hus med mye plass på et begrenset grunnareal, kan Bjørkelund være et godt alternativ.

Som passivhus bruker Bjørkelund minimalt med energi til oppvarming. 

Husets 1. etg

Hovedplanet har en stor stue og kjøkken, bad, vaskerom og bod. Praktisk med bad fra entreen, like ved vaskerom og bod. Nærhet til hagen med utgang fra kjøkkenet legger til rette for trivelige måltider utendørs. 

Husets 2. etg

I andre etasje er det tre store soverom med egne innebygde garderobeløsninger. I tillegg til badet på hovedplan har vi også et bad, en bod og en gang på loftet. Soverommene kan om ønskelig gjøres noe mindre og dermed få plass til loftstue. 

mandag, 15 desember 2014 11:22

Bjørkeng - koselig og tradisjonsrikt

Skrevet av

Romslig og funksjonelt hus. 

Bjørkeng er et akkurat passelig stort hus for de aller fleste, med funksjonelle romløsninger. 

Husets 1. etg

På hovedplanet er det kjøkken, stue, spisestue, ett soverom, vindfang, hall, wc, bad, vaskerom og bod. Hovedsoverommet finner du i første etasje med direkte tilgang til bad og bod. 

Boligen har en åpen løsning mellom kjøkken og spisestue, og en mer skjermet avdeling for selve stuen. Den tilbaketrukne stuefløyen har skrå himling og gir en lun uteplass på baksiden.

Husets 2. etg

I andre etasje er det tre soverom, bod, bad og en loftstue. Godt bad også i andre etasje for familiens barn/ungdommer.

onsdag, 11 mars 2015 02:05

Bremnes - en moderne funkisvilla

Skrevet av

Et av de nyeste moderne husene i Systemhusfamilien.

Dette er virkelig en designperle av de sjeldne! Med store vindusflater både i første og andre etasje fanges lyset og utsikten.

Store skyvedører ut til hage gir nærhet til uterommet. Bad i tilknytning til inngangsparti fungerer godt som gjestetoalett og som et ekstra bad for en stor familie. Huset har en stor og god gang, med tilhørende walk-in garderobe hjelper familien å holde støv og fukt borte fra oppholdsrom, og å holde inngangspartiet ryddig. Walk-in har også gjennomgang til kjøkken som er veldig praktisk. 

Husets 1. etg

I boligens første etasje finner man et romslig kjøkken med god plass til hele familien. Rommet legger til rette for mange gode arbeidsflater. Det er også mulig å dele inn walk-in garderobe slik at halvparten kan fungerer som en matbod. Praktiske skyvedører i stue og kjøkken gir lett tilgang til uteområdet. 

Husets 2. etg

I andre etasje finner man fire romslige soverom samt stort multirom for alenetid eller når barna får venner på besøk. Både loftstue og hovedsoverom har tilgang til luftebalkong som er praktisk for å lufte sengetøy og tørke klær. I Bremnes er det også tilrettelagt for skittentøyssjakt fra hovedbad ned til vaskerom.

tirsdag, 09 desember 2014 22:15

Celsius - passivhus med takterrasse

Skrevet av

Moderne hus med vekt på design og praktiske løsninger. 

Panoramavinduer i hele husets lengde gir en unik opplevelse.

Tomtene blir mindre og mindre, og takene er derfor utnyttet til terrasser. Det er lett tilgang til uteboder, både nede og oppe. Private utesoner over carport og oppe på taket. 

Passivhus

Celsius kan leveres som passivhus, altså et hus som bruker minimalt med energi til oppvarming. Som passivhus vil Celsius få integrert solvarmeanlegg som forsyner huset med "gratis" energi til oppvarming og varmtvann.

Celsius følger prinsippet om lavest mulig energiforbruk, og har i tillegg plassert solfangere på taket - ved siden av overlysvinduene. Ved at dette er tegnet inn fra starten, føyer det seg pent inn i helheten og utgjør ingen visuell forstyrring. Overlysvinduene gir også lys midt inni den mørkeste delen av et hus, og man slipper å bruke strøm til kunstig belysning. 

Foruten vårt Friske Hjem-konsept som sikrer best mulig inneklima, kan huset leveres med en sentralt plassert betongvegg som kan fungere som en gedigen temperaturregulator. Forskning viser at en slik vegg vil kunne varmes opp av solstråler gjennom takvinduene. Varmen vil kunne magasineres i veggen og avgis langsomt og komportabelt når romtemperaturen krever det. Motsatt vil veggen kunne tiltrekke seg varme dersom romtemperaturen er høy. Dette gir en behagelig temperatur og bidrar til økt komfort i huset. Dessuten utgjør betongveggen et lekkert design-element gjennom hele huset volum.  

Husets 1. etg

Dette moderne huset har et stort inngangsparti med vindfang og bod som ligger i korridorarealet. Bad og vaskerom er avdelt fra hverandre. Du kommer sentralt inn i første etasje med fordeling til de forskjellige soverommene, bad og vaskerom. Adkomst til huset kan tilpasses ulike forhold fra tre sider. Dette gir en stor fleksibilitet i forhold til tomten, omliggende infrastruktur og orientering av boligen. 

Husets 2. etg

Den sosiale delen finner vi i andre etasje, med åpne fleksible løsninger med kjøkken, stue, oppholsrom, bod/garderobe og bad. Her er kjøkken, spisestue og stue plassert uten andre skillevegger enn trapp og toalett. Kjøkken og stue former en hestesko som er med på å skape et stort åpent rom, men samtidig muligheter for lune sittegrupper.

Husets 3. etg

Celsius har to integrerte takterrasser - en over carport og en over hovedtaket. 

Side 1 av 5