1 / 5

Bolig 7-14

Flotte tomannsboliger med gjennomtenkt planløsning og svært god plassutnyttelse.

Boligene er godt utstyrt med fire soverom og to bad over to etasjer. I første etasje av boligen ligger tre av soverommene sammen med ett bad og en koselig TV-stue. Her kan barna trekke seg tilbake med venner for å spille TV-spill eller se en film på kvelden.

Stuen og kjøkkenet er plassert i andre etasje. Den åpne løsningen gjør det enkelt for familien å samles, eller for deg å underholde gjester mens matlagingen ferdiggjør seg. I denne etasjen ligger også hovedsoverommet. Dette soverommet har en romslig walk-in garderobe på nesten 5 kvm. Her ligger også boligens andre toalett vegg i vegg med soverommet.

Boligen er også utstyrt med både innvendig bod og utvendig sportsbod. Det er også to parkeringsplasser til disponering i boligen. I tillegg har den flotte uteområder med balkong i begge etasjene, og en koselig hageflekk hvor du kan nye sommersola gjennom alle sommermånedene, og kanskje få et glimt av nordlyset på vintertid.

Kontakt oss

image placeholder

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.