Hopp til hovedinnhold

Smarte trappeløsninger

Er du sikker på om du har nok plass i din nye bolig? Stadig flere ting, klær og utstyr krever sin plass, derfor tenker vi smartere i måten du kan utnytte kvadratmeterne dine på. For å gi deg enda større glede av Stryntrappa tilbyr vi tre smarte tilvalg: Garderobe, Kontor og Bod.

Slik som trappene, er også disse løsningene spesialtilpassede og produsert etter mål til hver enkelt kunde. Dette betyr at løsningen du velger under trappen, vil passe både dine behov og din trapp perfekt.

Garderobe

Garderobe er vår mest populære løsning. Inngangsparti og gang i nye boliger har ofte begrenset plass. Garderobe under trappen er derfor et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko og vesker på en tilgjengelig og oversiktlig måte. I tillegg til garderoben, vil det normalt bli en smal bod på baksiden av skapene.

Kontor

Når en planlegger å bygge nytt hus, er det ikke sikkert at en vil prioritere areal til kontor. Likevel kan både store og små ha behov for en kontorplass i hjemmet. Et sted å finne ro til lekser, fluebinding, tegning eller tid foran dataskjermen.

Bod

De fleste nye boliger har kun en innvendig bod. Dette kan fort by på utfordringer for lagringsplass til tingene som du ikke bruker så ofte. Kofferter, slalåmstøvler eller fiskeutstyr er ikke alltid like lett å stue inn på vaskerommet eller i et skap.

Dermed kan det være en god idé å ha en ekstra indvendige bod under trappa! Den blender både fint inn i rommet, samtidig som den er svært praktisk med tanke på plass og plassering.